To content, skip menu

Een aangepaste auto voor meer onafhankelijkheid

Zoekt u ook een aangepaste auto voor uzelf of een gezinslid? Wanneer uzelf of iemand in uw nabije omgeving een rolstoel krijgt, zijn er vaak aanpassingen voor de woning nodig. Maar ook een gewone auto voldoet dan vaak niet meer. Speciaal voor mensen met een rolstoel is het mogelijk een aangepaste auto te rijden. Met een aangepaste auto blijft u ondanks uw rolstoel onafhankelijk. Of u kunt anderen in een rolstoel vervoeren.

Aangepaste auto met verschillende mogelijkheden

Maar wat is nu precies een aangepaste auto? Bij een aangepaste auto kunt u denken aan de installatie van oprijgoten en een kofferbaklift die de rolstoel makkelijk in de auto brengen. Daarnaast bevat een aangepaste auto - afhankelijk van wat er nodig is - handgas of kniegas, rembekrachtiging en een aangepast stuur. Belangrijk bij een aangepaste auto is dat de aanpassingen veilig en betrouwbaar zijn en worden uitgevoerd door erkende professionals.

Is een aangepaste auto iets voor u? Vul het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!