To content, skip menu

Auto aanpassing laten uitvoeren door erkend bedrijf

Wilt u ook graag zelfstandig blijven autorijden? Voor veel mensen die gebruik maken van een rolstoel is het een afschrikwekkend idee afhankelijk te worden van anderen. Met een auto aanpassing rijdt u binnen de kortste keren weer zelfstandig. Een auto aanpassing wordt gedaan door erkende bedrijven die de aanpassingen veilig en professioneel uitvoeren. Want autorijden moet natuurlijk wel veilig gebeuren.

Verschillende mogelijkheden voor een auto aanpassing

Waar moet u aan denken bij een auto aanpassing? Een voorbeeld van een auto aanpassing is de installatie van gas dat met de hand in plaats van met de voet bedienbaar is. Het zogeheten handgas kan een goede oplossing zijn wanneer u uw voeten niet meer goed kunt gebruiken. Ook is het mogelijk kniegas te installeren, of rembekrachtiging. Voor de roelstoel zelf is het mogelijk oprijgoten te installeren en bijvoorbeeld een autolift die uw rolstoel veilig in de auto brengt.
Is een auto aanpassing iets voor u? Vul het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!