To content, skip menu

Auto aanpassingen zodat u onafhankelijk blijft

Wanneer u minder mobiel bent en een rolstoel gebruikt, gebeurt het vaak dat u hulp nodig heeft van anderen. Dat is voor veel mensen al lastig genoeg. Met een paar auto aanpassingen kunt u echter met rolstoel en al zelfstandig autorijden. Dat is prettig, want zo bent u veel onafhankelijker van anderen!

Auto aanpassingen aan voor- en achterzijde

Met auto aanpassingen zoals oprijgoten en een autolift rijdt u de rolstoel via de achterzijde eenvoudig naar binnen. Maar ook auto aanpassingen die op de besturing van de auto betrekking hebben, zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan rembekrachtiging wanneer u minder kracht in uw benen heeft. Of wat dacht u van kniegas of handgas, wanneer u uw voeten minder goed kunt gebruiken. Al deze auto aanpassingen zijn mogelijk en helpen u mobiel en zelfstandig te blijven.

Zijn auto aanpassingen iets voor uw situatie? Vul het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!