To content, skip menu

Autoaanpassing: zo blijft u langer onafhankelijk!

Wilt u ook zo lang mogelijk zelfstandig blijven? Zelf auto blijven rijden, ondanks het feit dat u hulpmiddelen nodig heeft zoals een rolstoel of scootmobiel? Dat kan! Met een autoaanpassing (of met meerdere aanpassingen) is het mogelijk om rolstoel of scootmobiel te vervoeren. Ook zijn er handige oplossing voor de besturing en in- en uitstappen.

De meest geïnstalleerde onderdelen bij een autoaanpassing

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een autoaanpassing. De bekendste onderdelen die bij een autoaanpassing worden geïnstalleerd zijn: een kofferbaklifthandgas of kniegas, aangepast in- en uitstappen met roterende stoelen en bijvoorbeeld rembekrachtiging of oprijgoten. Een autoaanpassing is vrijwel altijd maatwerk, want afhankelijk van uw model auto en de benodigde aanpassingen in uw situatie.

Kortom, is een autoaanpassing iets voor u? Vul het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!