To content, skip menu

Zelfstandig rijden met behulp van handgas

Heeft u ook de behoefte om zelfstandig auto te (blijven) rijden maar kunt u uw voeten of benen niet (meer) goed gebruiken? Dan is handgas wellicht iets voor u! Wanneer uw auto is uitgerust met handgas hoeft u uw benen en voeten eenvoudig niet meer te gebruiken. Handgas is een veilige manier om toch auto te rijden en onafhankelijk van anderen van A naar B te reizen.

Handgas op diverse wijzes te monteren

Handgas is de benaming voor verschillende oplossingen waarbij met de hand gas wordt gegeven. Vaak wordt handgas met behulp van een gas-schuif links of rechts naast het stuur gemonteerd. Er is dus geen uniforme wijze waarop handgas wordt geïnstalleerd. De montage is afhankelijk van uw model auto en uw specifieke voorkeuren en eisen.

Bent u ook benieuwd of handgas geschikt is voor uw situatie? Vul dan het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!