To content, skip menu

Kooptips voor autoaanpassingen

Mobiliteit is een belangrijke basis voor ons welzijn. Ook bij fysieke beperking of motorieke storing door ouderdom is dat niet anders. Er zijn diverse hulpmiddelen en aanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat u weer aan het verkeer kunt deelnemen, als bestuurder, of als bijrijder in de auto.

Uw bestaande of nieuwe auto kan worden aangepast, zodat u weer aan het verkeer kunt deelnemen. Het type en mate van aanpassingen hangt af van uw wensen, beperking, auto en budget.

Is een autoaanpassing zinvol voor mijn situatie?

Als u niet weet of een autoaanpassing een goede oplossing is, kijk dan naar uw huidige situatie, wat gaat steeds moeilijker en wat is niet meer comfortabel?

In sommige gevallen kunnen mobiliteitsproblemen gemakkelijk opgelost worden door de juiste auto te kiezen. Auto's worden steeds beter en hebben opties als automatische transmissie, startknop en parkeersensoren, die het gebruik van de auto gemakkelijker maken.

Maar als uw auto een aanpassing nodig heeft dient u zich vooraf af te vragen welke dit is en of die geschikt is voor uw merk en type auto. De meerderheid van de meest verkochte autoaanpassingen past in de meeste auto's.

Een goed aanpassingsbedrijf kan u vertellen welke oplossing geschikt is voor uw auto en persoonlijke situatie.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!