To content, skip menu

Kofferbaklift tilt rolstoel of scootmobiel eenvoudig in de auto

Bent u ook op zoek naar een kofferbaklift? Een kofferbaklift helpt u eenvoudig en zonder moeite uw scootmobiel of rolstoel in de achterbak van de auto te tillen. Zo kunt u met uw rolstoel of scootmobiel op stap om deze op locatie weer te gebruiken. Met een kofferbaklift blijft u langer mobiel en hoeft u niet zelf de zware hulpmiddelen in de auto te tillen!

Hoe werkt een kofferbaklift?

In de laadruimte van uw auto (vaak de kofferbak), wordt een hefarm geïnstalleerd. Deze hefarm brengt de (elektrische) scootmobiel of rolstoel omhoog en zwaait deze opzij de kofferbak in. De elektrische scootmobielen en rolstoelen zijn vaak wat zwaarder, dus voor deze zwaardere modellen zijn er kofferbaklift modellen met een elektrische motor.

Bent u ook benieuwd of een kofferbaklift geschikt is voor uw situatie? Vul dan het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!