To content, skip menu

Rembekrachtiging: wat is dat?

Tegenwoordig hebben vele modellen en merken auto's rembekrachtiging. Vooral bij zwaardere auto's is rembekrachtiging geen overbodige luxe. Je zou eenvoudig te snel vermoeide benen krijgen als het er niet op zat. Rembekrachtiging is een systeem dat de kracht om de remmen te bedienen verminderd. Soms kan een auto aanpassing met zwaardere rembekrachtiging nodig zijn. Bijvoorbeeld wanneer u door een ziekte of aandoening (tijdelijk) minder kracht in uw benen heeft. Dan is gewone rembekrachtiging niet meer afdoende en is grover geschut nodig.

Verschillende soorten rembekrachtiging

Er zijn meerdere soorten rembekrachtiging mogelijk. De meest gebruikte vorm van rembekrachtiging is de zogeheten vaccumbekrachtiging. Bij zwaardere auto's en vrachtwagens wordt vaker luchtbekrachtiging als vorm van rembekrachtiging gebruikt. Wanneer uw personenauto aangepast moet worden voor gebruik met rolstoel, is de kans het grootst dat er extra vaccuumbekrachtiging wordt geïnstalleerd.

Is rembekrachtiging iets voor u? Vul het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!