To content, skip menu

Autoaanpassingen aan de bediening van de auto

Handbediening: een met de hand bedienbare regeling om gas te geven, maar ook een hand bedrijfsrem kunnen praktische oplossingen zijn als u over onvoldoende kracht in benen of voeten beschikt. U duwt de hendel naar voren om te remmen, en trekt hem naar achteren om de auto te versnellen. Er zijn tevens aanpassingen aan de richtingaanwijzer en de ruitenwisser mogelijk. Sturen: ook het stuur kan worden aangepast, er zijn passende oplossingen voor mensen met een beperking in het functioneren van handen en armen.

  • Voetstuur
  • Horizontaal stuur
  • Stuurknop op bestaande stuur

Ook kan een joystick besturing de normale stuurinrichting vervangen. Bij deze oplossing komen de wielen tijdens het rijden automatisch weer in de rechtuit stand. Op deze manier kunt u met weinig kracht toch een auto besturen. Pedalen: het is bij een automaat mogelijk om het gaspedaal links te plaatsen. Ook kunnen pedalen verlengd, verhoogd of verplaatst worden, mocht uw situatie dit verlangen. Tevens kan de contact sleutel worden vervangen door een startknop en zijn er aanpassingen om een handrem zonder kracht te bedienen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!