To content, skip menu
Gehoorapparaat 3

Wat kost een hoortoestel

Het is niet eenvoudig om aan te geven wat een gehoorapparaat kost. Dit hangt af van de mate en het soort gehoorverlies. Niet elk hoortoestel is geschikt voor uw situatie. Daarnaast zijn er veel verschillende modellen, uitvoeringen en technieken. Elk met eigen pluspunten, maar ook met een eigen prijskaartje. Er zijn allerlei nieuwe technieken die u een veel prettigere ervaring kunnen geven. Deze verschillen sterk van de goedkopere modellen. Om te weten welk gehoorapparaat het beste bij u past, kunt u de keuzehulp invullen. SnelleOfferte.nl brengt u dan in contact met een geschikte leverancier. U kunt de offertes die u ontvangt zelf vergelijken. Zo weet u dat u niet teveel betaalt en dus de juiste keuze maakt.

Prijsindicatie hoortoestellen

De prijs van een hoorapparaat loopt sterk uiteen. Van het simpelste model voor iets meer dan honderd euro tot zo’n tweeduizend euro voor een zeer geavanceerd model. Het is echter niet zo dat dit toestel ook voor u geschikt is, dat hangt af van uw situatie en wensen.

Vergoeding

U kunt vanuit de basisverzekering 75% van de kosten vergoed krijgen, als u voldoet aan de voorwaarden. Hier gaat het eigen risico nog vanaf, als u dit nog niet gebruikt heeft. Bij een minimaal gehoorverlies van 35 dB heeft u in principe recht op 75% vergoeding van de aanschafprijs van het hoortoestel. Helaas zijn de meeste geavanceerde hoortoestellen niet in het systeem van de zorgverzekeraars opgenomen. Omdat het de kwaliteit van leven in grote mate laat toenemen, adviseert SnelleOfferte om met meerdere offertes gehoorapparaten te vergelijken.

​Snelleofferte.nl helpt u in uw keuze van een gehoorapparaat

Wij helpen u geheel gratis bij het zoeken naar de juiste oplossing. In een paar stappen kunt u offertes vergelijken:

  • Met de keuzehulp beantwoordt u alvast een aantal belangrijke vragen.
  • Snelleofferte.nl zoekt op basis van uw antwoorden geschikte offertes
  • En brengt u vervolgens in contact met de leverancier. U ontvangt dan 3 verschillende offertes en informatie.
  • U kunt eenvoudig alle informatie en prijzen van de gehoorapparaten met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!