To content, skip menu
Gehoorapparaat 3

Veelgestelde vragen

  • Is het aanvragen van vrijblijvende offertes echt kosteloos?
  • Wat zijn de kosten van een hoortoestel?
  • Is een hoortoestel zichtbaar?
  • Hoor ik hetzelfde als voorheen?
  • Wordt het oor lui van het dragen van een hoortoestel?

Antwoorden

Is het aanvragen van vrijblijvende offertes echt kosteloos?
Ja, u kunt kosteloos vrijblijvende offertes aanvragen bij een betrouwbare leverancier via SnelleOfferte.nl.

Wat zijn de kosten van een hoortoestel?
De kosten van een hoortoestel zijn van verschillende factoren afhankelijk. De mate van het gehoorverlies, maar ook de vorm van uw oor. Daarnaast zijn er verschillende technieken en modellen beschikbaar, elk met een eigen prijskaartje. Daarom is het altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen.

Is een hoortoestel zichtbaar?
Vroeger zagen hoortoestellen er nog anders uit, ze waren groter en er was niet veel keuze in kleur. Tegenwoordig zijn er veel verschillende modellen. Kleine toestellen achter het oor waarbij de kleur kan matchen bij uw huid of haarkleur. En hoortoestellen die u in het oor draagt en dus nauwelijks zichtbaar zijn.

Hoor ik hetzelfde als voorheen?
Met een hoortoestel heeft u niet uw ‘oude’  gehoor terug. Het zorgt ervoor dat de geluiden die u nu niet meer hoort meer naar voren komen, en het kan geroezemoes verminderen. Het is een slimme wijze van horen.

Wordt het oor lui van het dragen van een hoortoestel?
Het oor wordt niet lui door een hoortoestel. Door het stimuleren van de oorzenuw worden juist ook de hersenen gestimuleerd. Je houdt het auditieve gedeelte van de hersenen actief. Het is dus verstandig om juist zo snel mogelijk aan een hoortoestel te beginnen. Slechter kan het gehoor er zeker niet van worden.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!