To content, skip menu
Header Huislift 529X290 Vs2

Huislift afmetingen

Wanneer u besluit om een huislift te kopen, is het belangrijk om stil te staan bij de huislift afmetingen. De afmetingen van uw beschikbare ruimte moeten goed doorgegeven worden omdat er een aantal standaard huislift afmetingen bestaan. Dat houdt in, dat de afmetingen van uw huislift goed moeten aansluiten op de plaats waar de huislift wordt geïnstalleerd. Dat kan naast het bestaande trapportaal zijn, maar ook in de hal of op de gang.

Een grote huislift wordt vaak aangeschaft als de huislift meerdere mensen moet kunnen verplaatsen. Dan moet er echter wel voldoende ruimte voor zijn. Een kleine huislift daarentegen, is geschikt voor één persoon met rolstoel. Het is van belang, dat de huislift afmetingen groot genoeg zijn zodat u gemakkelijk in de huislift past, eventueel met rolstoel indien u die heeft. Daarbij hoort er voldoende ruimte over te blijven om de lift te bedienen.

Wilt u ook een huislift kopen? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan op basis van de randvoorwaarden waar uw huislift aan moet voldoen. U ontvangt dan 3 gratis offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zodat u voor de aanbieding kunt kiezen die het best bij u past!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!