To content, skip menu
Header Huislift 529X290 Vs2

Huis lift

Heeft u moeite met traplopen of bent u minder mobiel (geworden) door een ongeluk of ziekte? Een huis lift kan een kleine aanpassing van uw woning zijn waardoor u toch weer in staat bent uw hele woning opnieuw te bewonen. Een huis lift is altijd een cabine met deuren. Omdat een huis lift meer ruimte inneemt dan bijvoorbeeld een traplift (een stoel die via de trap omhoog gaat), is de installatie van een huislift iets uitgebreider.

Toch zijn de moderne huis lift modellen eenvoudiger plaatsbaar dan vroeger. U kunt een huislift zowel in een nieuwbouw woning laten installeren, of in een bestaande woning. De enige aanpassing is dan het doorbreken van het plafond. Een huislift is overigens ook aan de buitenzijde van een woning te installeren.

Wilt u weten of een huis lift geschikt is voor uw woning en situatie? Vul dan dit formulier in en ontvang 3 vrijblijvende offertes van verschillende betrouwbare aanbieders!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Lees in ons Privacy Statement hoe wij met uw gegevens omgaan

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!