To content, skip menu
Header Huislift 529X290 Vs2

Huislift installatie

Stel, u heeft besloten dat een huislift een goede oplossing is om uw woning weer helemaal in gebruik te nemen. Dan is het goed rekening te houden met een paar zaken rondom de huislift installatie.

Allereerst is het belangrijk te bedenken dat een huislift installatie wat veelomvattender is dan het plaatsen van bijvoorbeeld een traplift. Een huislift installatie breekt namelijk door het plafond om de bovengelegen verdiepingen te kunnen bereiken. Toch heeft een huislift installatie tegenwoordig minder impact op uw woning dan vroeger. Want een schachtopening is niet meer nodig vandaag de dag. De huislift verplaatst zich namelijk als verticale cabine omhoog.

Kiest u voor een huislift buiten? Installatie van een huislift voor buitengebruik vereist een bouwvergunning. Bij een huislift installatie aan de buitenkant van uw woning beweegt de huislift cabine zich namelijk wel binnen een aluminium of stalen constructie. De toegang tot uw woning is via een muurdoorbraak of indirect via bijvoorbeeld een balkon.

De levertijden bij de meeste leveranciers van huislift modellen (na bestelling) is gemiddeld 8 tot 10 weken. Het gebruiksklaar monteren van uw huislift (na levering) geschiedt meestal binnen een week.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!