To content, skip menu
Header Huislift 529X290 Vs2

Kleine huislift

Huisliften zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierbij kunt u onderscheid maken in grote, middelmatige en kleine formaten. Een grote huislift wordt vaak aangeschaft als het meerdere mensen moet kunnen verplaatsen. Dan moet er echter wel voldoende ruimte voor zijn. Een kleine huislift daarentegen, is geschikt voor één persoon met rolstoel. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en het aantal personen, kunt u kiezen welke huislift u wilt laten installeren.

Grote huisliften worden gemaakt voor situaties waarbij meer mensen mee moeten in de lift. Hierbij kunt u denken aan een aantal mensen die u begeleiden met uw rolstoel. Een middelgrote huislift biedt de ruimte voor maar één begeleider naast de rolstoelbestuurder. Een kleine huislift echter, heeft alleen maar ruimte voor een rolstoel met bestuurder. Als u een elektrische rolstoel heeft, kunt u gemakkelijk en zelfstandig gebruik maken van dit huislift formaat. Het voordeel van een kleine huislift is dat het minder ruimte van uw woning in beslag neemt.

Wilt u ook een huislift kopen? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan op basis van de randvoorwaarden waar uw huislift aan moet voldoen. U ontvangt dan 3 gratis offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zodat u voor de aanbieding kunt kiezen die het best bij u past!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!