To content, skip menu
Header Huislift 529X290 Vs2

Stiltz huisliften

Een huislift biedt enorm veel gemak wanneer het zelfstandig overbruggen van verdiepingen lastiger wordt. Waar vroeger veel verbouwd moest worden om een huislift te installeren, is tegenwoordig de techniek zover ontwikkeld dat een huislift installatie geen hele verbouwing meer vereist. Met name de huisliften van Stiltz zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Bovendien passen ze vrijwel in ieder huis.

Compacte en betaalbare huisliften
Stiltz huisliften zijn ontworpen om het leven comfortabeler te maken voor u. Het grote voordeel is dat u gewoon in uw huidige woning kunt blijven wonen in plaats van verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Daarnaast is een huislift tegenwoordig eenvoudiger te installeren, wat u ook terugziet in de betaalbare prijzen. 
 
Stiltz huisliften passen vrijwel overal in huis door de compacte afmetingen, het elektrische aandrijfmechanisme en het Bi-rail® systeem. Omdat de liften worden aangedreven door een elektromotor die op het lichtnet aangesloten kan worden, is er geen extra stroomgroep nodig. Bovendien heeft u geen last van lawaai dankzij de intelligente motor.
 
Huisliften vergelijken
Een huislift is een investering en daarom is het erg begrijpelijk dat u eerst wil weten welke leveranciers er zijn en wat zij te bieden hebben. Op deze manier kunt u een goede vergelijking maken van het product en van de prijs. 

SnelleOfferte helpt u graag in uw zoektocht naar een geschikte en betaalbare huislift. Vul vandaag nog het aanvraagformulier in en ontvang snel meerdere vrijblijvende huislift offertes!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!