To content, skip menu

Kooptips voor een inloopdouche

Het op een veilige manier in en uit bad gaan wordt moeilijker naarmate u ouder wordt. Het in en uitstappen zijn moeilijke hindernissen. Met de aanschaf van een inloopdouche is verhuizen niet nodig en kunt u discreet en op een veilige manier in de privacy van uw eigen huis een douche nemen.

Wat is een inloopdouche?

Een inloopdouche is een zeer toegankelijke douche. Dankzij de lage instap en de antislipvloer kunt u veilig en comfortabel in en uit uw douche stappen. Zo kunt u weer met een gerust hart genieten van een heerlijke warme douche zonder de angst om te vallen. 

Opties inloopdouche

Een inloopdouche kan geplaatst worden met extra opties. Zo kunt u kiezen voor een douchezitje. Dit douchezitje zorgt voor extra comfort wanneer u zittend doucht. Daarnaast kunt u kiezen voor een ingebouwde handgreep voor extra houvast, een thermostaat kraan en een armatuur. Overleg met uw leverancier welke opties mogelijk zijn.

Binnen 1 dag geplaatst

De veilige inloopdouches worden binnen 1 dag worden geplaatst, inclusief armatuur, kraan en handgrepen. Als u bij SnelleOfferte.nl 3 offertes aanvraagt van verschillende leveranciers bent u ervan verzekerd dat u de beste badkameroplossing vindt die past bij uw wensen en uw budget.

Meer informatie over de verschillende badkamermogelijkheden kunt u vinden op de volgende pagina's:

1. Zitbad
2. Ligbad
3. Inloopdouche
4. Badlift

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers