To content, skip menu

Welke inloopdouche modellen zijn er, en wat zijn de extra opties?

Lees hieronder alles over de verschillende inloopdouche modellen en extra opties.

Inloopdouche

Inloopdouches zijn naar uw persoonlijke wensen aan te passen, dit maakt elk model op zichzelf al uniek. Het moet tenslotte matchen met de andere onderdelen om uw badkamer compleet te maken. De modellen verschillen in kleur, materiaal en kwaliteit. Denk hierbij aan glazen of kunststof wanden, A-merk douche-accessoires van bijvoorbeeld Grohe, of de keuze uit B-merken waardoor de kosten lager zijn. Zo is er voor elk budget een ruime keuze uit verschillende modellen.

Inloopdouche accessoires

Uiteraard zijn de modellen voorzien van accessoires, denk hierbij aan verschillende douchegoten, muurgrepen, zitmogelijkheden en een antislipvloer. Heeft u moeite met staan, dan kan een zitje in de douche de perfecte uitkomst bieden. Bent u goed te been, maar vind u het prettig om de douche te voorzien van extra muurgrepen, dan is dit uiteraard in elk model mogelijk.

Img Inloopdouche Accessoires

Inloopdouche voor senioren

Voor senioren zijn de modellen voorzien van extra onderdelen die het douchen weer prettig en veilig maken. Deze onderdelen bestaan uit een veilige antislip vloer, wat de kans op uitgleiden verkleind. Daarnaast is de douchewand voorzien van kunststof en/of veiligheidsglas, is de douche voorzien van wandgrepen en een zitje.


Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Gerelateerde pagina's

Meer informatie? Bekijk dan een van onze gerelateerde pagina's

Vragen inloopdouche Inloopdouche prijzen Inloopdouche offertes Inloopdouche service Inloopdouche advies

Bespaar tijd en geld. ​Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers.

Start met besparen