To content, skip menu

Wat kost een inloopdouche?

Dat is een belangrijke vraag die door veel mensen aan ons wordt gesteld. Graag geven wij u wat meer achtergrond informatie omtrent de kosten van een inloopdouche om u zodoende een beter beeld te geven.

Inloopdouche

Wensen en behoeften 

Inloopdouches zijn er in veel verschillende modellen en uitvoeringen. De prijs van een inloopdouche is afhankelijk van meerdere factoren. Zowel de omvang van de badkamer en/of inloopdouche is van belang voor de prijs, maar ook de (luxe) uitvoering heeft invloed op de aanschafprijs. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de gebruikte materialen en de eventuele extra opties die mogelijk zijn.  

Prijsindicatie 

Op voorhand is het daardoor helaas niet mogelijk om u te voorzien van een exacte prijsopgave, aangezien een inloopdouche een op maat gemaakt product is die volledig aan kan sluiten bij uw wensen en behoeften. 

Het is wel mogelijk om u op voorhand te voorzien van een prijsindicatie. Op die manier krijgt u toch een beter beeld bij de kosten voor het aanschaffen van een inloopdouche. De prijs voor een inloopdouche start vanaf €3.650 en kan oplopen tot €7.000. 

Wij helpen u graag!

Graag helpen wij u bij het vinden van de juiste inloopdouche voor de beste prijs. Om u daarbij te helpen, hebben wij onze inloopdouche keuzehulp opgesteld. Door het beantwoorden van meerdere vragen kunnen wij u in contact brengen met de juiste inloopdouche leveranciers. Zodoende ontvangt u meerdere inloopdouche offertes die specifiek aansluiten op uw huidige situatie en uw bijbehorende wensen en behoeften.


Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Gerelateerde pagina's

Meer informatie? Bekijk dan een van onze gerelateerde pagina's

Vragen inloopdouche Inloopdouche modellen Inloopdouche offertes Inloopdouche service Inloopdouche advies

Bespaar tijd en geld. ​Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers.

Start de inloopdouche keuzehulp