To content, skip menu

Kooptips voor een koffieautomaat

Koffieautomaat voor thuisgebruik
De keuze voor een volautomatische koffieautomaat voor thuisgebruik, valt vaak op een tafelmodel met watertank, interne koffiemolen en melkschuimer. Zo kunt u thuis al bij het ontbijt genieten van een cappuccino of Latte Machiato. Prijzen beginnen bij 300 euro.

Koffieautomaat voor zakelijk gebruik
Warme dranken en koffieautomaat modellen voor zakelijk gebruik staan dagelijks ter beschikking van een groot aantal gebruikers. De keuze welke koffieautomaat geschikt is, hangt af van het aantal drankjes dat dagelijks gedronken wordt en het aantal soorten warme dranken die beschikbaar zijn.

Er zijn tafelmodel koffieautomaten in verschillende maten en uitvoeringen, voor bedrijven, winkels, dokterspraktijken  en kleine ondernemingen (tot 50medewerkers). De prijzen hiervan beginnen bij ongeveer 800 euro.

Stand alone koffieautomaat modellen zijn een goede keuze door de hogere capaciteit. Welk model koffieautomaat voor u geschikt is, hangt af van een aantal zaken. Hoe groot is de behoefte? Maar ook het aantal medewerkers, de aantallen warme dranken waar uit gekozen kan worden, uw budget en de vraag of u wilt huren of kopen spelen een rol. Daarnaast is het onderhoudscontract van belang en houdt u rekening met de prijs van schoonmaakbeurten, de kosten van bijvullen, de aansluiting op de waterleiding en de kosten voor het stroomverbruik.

Als u ervoor kiest om gebruikers te laten betalen voor de warme dranken, kunnen de kosten voor aanschaf, onderhoud en bijvullen lager uitvallen voor uw onderneming.

Welke warme dranken automaat is voor u geschikt?
Wanneer u de koop of huur van een volautomatische koffieautomaat overweegt, kunt u de volgende vragen in gedachten houden:

- Op welke centrale plaats komt de koffieautomaat te staan (kantoor, keuken, kantine of hal)?
- Is er een aansluiting op de waterleiding? Is een stopcontact aanwezig?
- Gaan gebruikers betalen voor de drankjes of stelt u deze gratis ter beschikking?
- Moet de koffieautomaat regelmatig door een service organisatie gevuld worden? Of doet u dat liever zelf
- Hoeveel medewerkers zullen de koffieautomaat regelmatig gebruiken?
- Hoeveel kopjes koffie moet de koffieautomaat per dag leveren?

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!