To content, skip menu

Overige koffieautomaat types

Volautomatische koffieautomaat Type 2
Tafelmodel volautomatische koffieautomaten  gebruikt men vaak thuis, maar ook in kleinere kantoren. De automaat zorgt met één druk op de knop voor de uitgifte van alle koffie varianten  (indien gewenst zelfs van vers gemalen koffiebonen). Voor de bereiding van cappuccino, café au lait of latte Machiato is ook bij de kleinere modellen een melkschuimer geïntegreerd.

Vrijstaande volautomatische koffieautomaten vindt men hoofdzakelijk in grotere bedrijven en openbare gebouwen, omdat hier behoefte is aan een grotere snelheid en capaciteit. Bij zowel het tafel- als het vrijstaande model kan men kiezen tussen instant en vers gemalen koffie.

Espresso machines Type 3
Espresso machines beperken zich tot de bereiding van alleen deze koffie variant. Espresso kan niet alleen puur met suiker worden gedronken, maar is ook basis voor koffie variaties zoals cappuccino of latte Machiato. Hiervoor kunnen losse/aparte maar ook geïntegreerde melkschuimers gebruikt worden.

Gastronomie koffieautomaat Type 4
Met een gastronomie koffieautomaat kunt u uw gasten snel en flexibel verschillende luxe koffie varianten aanbieden. Met een dergelijke koffieautomaat kunt u de kwaliteit bieden die uw gasten verlangen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!