To content, skip menu

Platformlift installatie

U heeft besloten een platformlift aan te schaffen om uw woning weer helemaal in gebruik te nemen. Dan is het goed om rekening te houden met een aantal zaken rondom de platformlift installatie.

Een platformlift wordt aangedreven door ofwel het elektriciteitsnet, ofwel door een hydraulische pomp. De platformliften die door elektriciteit worden aangedreven zijn kostbaarder: de gebruikte techniek is complexer. Een platformlift installatie is eenvoudiger dan bijvoorbeeld een traplift- of huislift installatie. Bij een platformlift installatie bekijkt men wat de beste plaats van installeren is: vaak is dit dichtbij de trap of juist in een hoek.

Een platformlift installatie vereist geen bouwvergunning. Ook is er geen gat in de vloer nodig. De levertijden bij de meeste leveranciers van platformlift modellen (na bestelling) is gemiddeld 1 tot 4 weken, afhankelijk van het model: recht is 1 week, bocht 2 tot 4 weken. Het gebruiksklaar monteren van uw platformlift (na levering) geschiedt meestal binnen 1 tot 2 dagen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!