To content, skip menu
Scootmobielwizard 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Tweedehands scootmobiel kopen

U kunt overwegen om particulier een gebruikte scootmobiel aan te schaffen, maar voordat u een occasion scootmobiel aanschaft, zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Dit zijn onder andere de leeftijd van de accu's, en of de scootmobiel regelmatig onderhoud heeft genoten.

Oudere accu's, met een leeftijd van 18 maanden en ouder, zijn niet meer in staat om de stroom vast te houden zoals nieuwe accu's dat doen. Ze moeten dan worden vervangen.

Kijk ook goed naar de banden: tonen ze sporen van slijtage of hebben ze rafels? Ook oudere massieve banden kunnen slijten of verpulveren als ze te oud zijn, ze moeten dan vervangen worden. Het is niet verstandig om voor heel weinig geld een gebruikte scooter te kopen, die daarna voor een fortuin moet worden opgeknapt. Maak altijd een proefrit, zo kunt u eventuele problemen met de motor tijdig ontdekken.

Om eventuele problemen met een gebruikte scootmobiel te voorkomen is het verstandig om deze bij een goede leverancier te kopen. Wij selecteerden de beste leveranciers reeds voor u. Vul dit formulier in en ontvang gratis 3 vrijblijvende offertes!

Wilt u tijd en geld besparen?

Ontvang kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers:

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!