To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Traplift garantie

Stel u overweegt een traplift te kopen. Hoe zit het dan precies met de garantie? De traplift garantie verschilt per fabrikant en leverancier. Vaak is er zowel een garantie voor onderdelen van de traplift, als voor storingen in het gebruik.

Wilt u er zeker van zijn dat uw traplift optimaal blijft functioneren, dan is het raadzaam een traplift garantie voor 1 of meerdere jaren af te sluiten. U betaalt de aanbieder van een traplift dan feitelijk voor een jaarlijks terugkerende onderhoudsbeurt. Vraag de aanbieders van uw keuze - voor u tot aanschaf overgaat - wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Nieuwe trapliften hebben bij vrijwel alle aanbieders een standaard garantie van minimaal 12 en soms zelfs minimaal 24 maanden. Mocht er iets met uw traplift gebeuren binnen deze periode, dan komt de fabrikant de problemen vaak vrijblijvend oplossen. Vraag de aanbieders van uw keuze naar de garantiebepalingen en de mogelijkheden voor uitbreiding van de garantieperiode.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!