To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Gehandicaptenlift

Bent u ook minder valide door ziekte, een ongeval of een aandoening? Hoogteverschillen in huis kunnen dan opeens obstakels vormen. Bordestrappen of trappen tussen de verdiepingen zijn lastiger te beklimmen of zelfs helemaal niet meer overbrugbaar. Als dit het geval is, kan een gehandicaptenlift uitkomst bieden. Deze lift noemen we ook wel een invalidenlift of een mindervalidenlift.

Een gehandicaptenlift zoals hier bedoeld bestaat uit een railsysteem met bijbehorende stoel inclusief voetsteunen, armsteunen en een veiligheidsgordel. De gehandicaptenlift is te monteren op een rechte trap of een trap met bochten. Vaak vindt montage van een gehandicaptenlift (oftewel traplift) plaats via de traptreden zelf. Wanneer dit niet mogelijk is, wordt de gehandicaptenlift gemonteerd aan de muur langs de trap. De traplift vervoert u veilig naar boven en beneden en zorgt ervoor dat u uw hele woning weer kunt bewonen. Deze soort gehandicaptenlift is geschikt voor mensen die nog zelfstandig kunnen zitten en opstaan.

Bent u ook nieuwsgierig geworden of een gehandicaptenlift iets voor u is? Vul het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!