To content, skip menu
Rq4U Tli Header005 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Goedkope trapliften: welke mogelijkheden zijn er?

Zoekt u ook naar goedkope trapliften? Als u niet wilt inleveren op kwaliteit en veiligheid zijn er een aantal mogelijkheden om te voorkomen dat u de hoofdprijs betaald. Zo hebben veel fabrikanten een instapmodel, feitelijk de goedkoopste en meest betaalbare traplift in het assortiment. Hier zitten weinig toeters en bellen aan, maar dat neemt niet weg dat deze goedkope trapliften helemaal voldoen aan de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.
 
Goedkope trapliften: rechte trap
Verder hangt de prijs af van het soort traplift: heeft u een rechte traplift nodig of een traplift voor een trap met bocht(en)? Rechte trapliften zijn relatief goedkoper in vergelijking van een traplift met bocht. Een rechte trap heeft minder maatwerk nodig en is eenvoudiger te installeren. Een rechte traplift is al verkrijgbaar vanaf ongeveer € 2.750.

Heeft u een traplift nodig voor een trap met bochten, dan is de traplift ook kostbaarder. Deze trapliften hebben nu eenmaal meer maatwerk nodig, want niet iedere bocht zit op dezelfde plek. Daarom is de kostprijs ook hoger. In dit geval kunt u toch op de prijs letten door voor een tweedehands traplift te kiezen.
 
Goedkope trapliften: tweedehands modellen
Veel van de geselecteerde aanbieders van trapliften hebben ook tweedehands trapliften in het assortiment. Het betreft hier modellen die opnieuw zijn nagekeken en zijn opgeknapt. Vaak gaat het om zo goed als nieuwe trapliften, maar zijn ze lager geprijsd. Voor de installatie van een tweedehands traplift is nog steeds maatwerk nodig, maar de basisprijs ligt dan lager.
 
Goedkope trapliften: huren kan ook
Twijfelt u over de aanschaf van een traplift en beschikt u over een rechte trap? Dan is een traplift huren wellicht iets voor u. Veel aanbieders bieden deze mogelijkheid. Let op: een traplift huren is vaak alleen mogelijk voor rechte trappen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!