To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Invalidenlift

Wanneer u te maken heeft met een ziekte of aandoening, bent u wellicht minder mobiel geworden. Of u heeft te maken met een huisgenoot die minder mobiel is. Een invalidenlift kan dan uitkomst bieden. Met een invalidenlift maakt u de hele woning opnieuw bewoonbaar. Hoogteverschillen zoals een trap of bordestrap zijn weer te overbruggen.

Een invalidenlift wordt ook wel gehandicaptenlift of mindervalidenlift genoemd. Een invalidenlift is feitelijk een traplift. Een invalidenlift bestaat uit een railsysteem waarop een stoel is bevestigd. De stoel bevat armsteunen en voetsteunen en een veiligheidsgordel. Een invalidenlift zoals hier omschreven is geschikt voor mensen die nog wel zelfstandig kunnen opstaan en gaan zitten. De invalidenlift is eenvoudig te monteren op een rechte trap of een trap met bochten en vervoert u veilig en snel tussen de verdiepingen. Zo bent u weer in staat uw gehele woning te bewonen!

Bent u ook nieuwsgierig geworden of een invalidenlift iets voor u is? Vul het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!