To content, skip menu
Rq4U Tli Header005 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Lift: trap en andere obstakels de baas

Bent u - of is iemand in uw naaste omgeving - niet meer zo mobiel als voorheen? Bijvoorbeeld door langdurige ziekte zoals reuma of artritis? Of omdat u moet revalideren door een (onge)val? Dan is een trap lift wellicht iets voor u! Met een lift voor trap (of andere obstakels) bent u veel zelfstandiger en mobieler. Bovendien kunt u zo weer uw hele woning in gebruik nemen. Een trap lift is eenvoudig te monteren op de traptreden of aan de muur.

Lift: trap met bocht of rechte trap
Of u nu een lift voor trap met bocht wilt, of voor een rechte trap: het kan allemaal. De meeste aanbieders van een traplift geven een prijsopgave voor de traplift zelf en de installatie- en montage kosten. Zorg dat u vooraf goed weet waar u op moet letten bij de aanschaf van een traplift. Lees hier meer over trapliften. Of vraag direct eenmalig een offerte voor een traplift aan en ontvang vrijblijvend een offerte van 3 verschillende traplift aanbieders.

Voor offertes van de beste traplift leveranciers kunt u dit formulier invullen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!