To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Mindervalidenlift

Wanneer u minder mobiel bent geworden door een ziekte, aandoening of door een ongeval, zult u al snel gemerkt hebben dat het niet eenvoudig is uw woning te bewonen. Gelukkig zijn er allerlei hulpmiddelen om uw woning toegankelijker te maken. Een mindervalidenlift is hier een voorbeeld van. Een mindervalidenlift is perfect voor mensen die nog wel zelfstandig kunnen zitten en opstaan, maar voor wie een verdiepingstrap bijna niet meer is te beklimmen of af te dalen.

Een mindervalidenlift zoals hier bedoeld bestaat uit een stoel die aan een railsysteem bevestigd wordt. We noemen dat ook wel een traplift. Het railsysteem wordt bevestigd aan de traptreden of de trapmuur en volgt de vorm van uw trap. Of deze nu recht is of bochten heeft, de mindervalidenlift brengt u veilig van boven naar beneden. Met de speciale voetsteunen en armsteunen en door de veiligheidsgordel is ook uw veiligheid gegarandeerd. Een mindervalidenlift heeft ook nog extra veiligheidsopties ingebouwd. Denk bijvoorbeeld aan de automatische stop wanneer een obstakel op de trap ligt. Ook is het mogelijk oneigenlijk gebruik door (klein) kinderen te voorkomen met behulp van een sleutelslot. Overigens noemen we een mindervalidenlift ook wel een gehandicaptenlift of een invalidenlift.

Bent u ook nieuwsgierig geworden of een mindervalidenlift iets voor u is? Vul het formulier eenmalig in en ontvang vrijblijvend 3 offertes van verschillende betrouwbare aanbieders. Zo kiest u voor de beste oplossing voor u!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!