To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Wat kost een traplift?

Dat is een belangrijke vraag die door veel mensen aan ons wordt gesteld. Graag geven wij u wat meer achtergrondinformatie omtrent de kosten van een traplift om u zodoende een beter beeld te geven.

Traplift is maatwerk

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een traplift een product op maat is. De prijzen van een traplift zijn afhankelijk van uw type trap en de daarbij behorende wensen en behoeften. Om een prijsvoorstel te kunnen ontvangen, is het voor een traplift leverancier noodzakelijk om de betreffende trap vakkundig op te meten. 

Type trap in uw woning

Grofweg bestaan er 3 verschillende type trapliften, namelijk voor een rechte trap, een trap met bocht(en) en een wenteltrap. De prijs van een traplift is sterk afhankelijk van de type trap in uw woning.

Rechte trap 

Bent u in het bezit van een rechte trap? Dan zijn de kosten van een traplift relatief laag, aangezien voor dit type trap relatief weinig maatwerk nodig is. Voor de monteur is het daarbij eenvoudig om een traplift op uw trap te installeren. 

Op die manier kunnen de kosten voor een rechte traplift gedrukt worden. Dit resulteert uiteindelijk in traplift prijzen voor een rechte trap vanaf €2.500.

Trap met bocht(en)

Beschikt u over een trap met één of meerdere bochten? Dan liggen de traplift kosten automatisch hoger, aangezien de traplift specifiek op maat gemaakt moet worden voor uw trap. De installatie van uw traplift neemt meer werk in beslag voor de monteur. Beide factoren hebben invloed op de prijs voor een traplift met bocht(en). De prijs voor een traplift met bocht(en) start van €5.500 en kan oplopen tot een bedrag van €9.500. 

Wenteltrap

Bent u in het bezit van een wenteltrap? Dan bent u over het algemeen het minst voordelig uit. Voor deze type trap is relatief veel maatwerk vereist, voor zowel de productie van de traplift als de installatie van de traplift. De kostprijs van een wenteltrap komt daardoor hoger te liggen en start vanaf €6.500. 

Vergelijk meerdere traplift leveranciers

In Nederland zijn verschillende traplift leveranciers actief. Elke leverancier heeft meerdere stoellift modellen in verschillende prijsklassen. Daarom willen wij u adviseren om altijd meerdere traplift offertes aan te vragen bij verschillende leveranciers. Zodoende ontvangt u meerdere traplift prijzen en kunt u uiteindelijk een keuze maken voor de traplift die het beste bij u past! 

Wij helpen u graag!

Graag helpen wij u bij het vinden van de juiste traplift voor de beste prijs. Om u daarbij te helpen, hebben wij onze traplift keuzehulp opgesteld. Door het beantwoorden van meerdere vragen kunnen wij u in contact brengen met de juiste traplift leveranciers. Zodoende ontvangt u meerdere traplift offertes die specifiek aansluiten op uw huidige situatie en uw bijbehorende wensen.


Start de traplift keuzehulp

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!