To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

De voordelen van een stoellift

Een stoellift is een andere naam voor een traplift. Door de ontwikkelingen in de zorgsector, kiezen steeds meer Nederlandse ouderen ervoor zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Zorg kan ingekocht worden en met de hulpmiddelen die er vandaag de dag beschikbaar zijn, is thuis blijven wonen ook een steeds beter alternatief. Om uw woning zo lang mogelijk te kunnen bewonen, kan het op termijn raadzaam zijn een stoellift bij uw te installeren.

Voor wie is een stoellift geschikt?

Een stoellift is met name geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit. U kunt bijvoorbeeld minder mobiel zijn vanwege een ziekte of aandoening, of wanneer u bent gevallen en nog niet volledig bent gerevalideerd. Met een stoellift kunt u ervoor kiezen om - ondanks uw beperkte mobiliteit - toch in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen.

De voordelen van een stoellift

Met een stoellift is het mogelijk uw hele woning te blijven bewonen, ook de bovenverdieping! Een stoellift vervoert u veilig langs uw trap. Een stoellift heeft een comfortabele stoelzit en heeft vaak een gordel voor extra veiligheid. Ook bevat een stoellift vaak armsteunen en voetsteunen voor extra comfort. De elektrische besturing van de stoellift is eenvoudig met de hand te bedienen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!