To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Verschillende stoellift modellen

Een stoellift is een andere naam voor een traplift. Er zijn verschillende stoellift modellen verkrijgbaar. Een stoellift is vaak gemonteerd langs één of twee transportbuizen, het zogeheten railsysteem, die meedraaien met de vorm van uw trap. Ook als u een wenteltrap heeft, is een stoellift prima te gebruiken. Het tweebuizensysteem maakt de stoellift net wat stabieler, maar neemt ook wat meer ruimte in beslag. Er bestaan compacte stoelliftmodellen, met opklapbare zitjes. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, alle aanbieders van een stoellift bieden te mogelijkheid te kiezen uit verschillende kleuren, materialen en transportsystemen.

Een stoellift bevat over het algemeen de volgende onderdelen:

  • (Eventueel op te klappen) zitstoel
  • Eén- of tweedelig buizensysteem
  • Armleuningen en afgeronde rugleuning voetsteunen
  • Veiligheidsgordels en sensoren
  • Besturingssysteem

Prijzen van stoellift modellen

De prijs van een stoellift is mede afhankelijk van de lengte van uw trap, het aantal bochten, het model stoellift en de functies die de stoellift bevat. Vandaar dat het lastig is prijzen te noemen. Toch geven wij u graag een prijsindicatie zodat u enig idee heeft van de kosten. Een gemiddelde stoellift is verkrijgbaar vanaf € 2.750. Sommige aanbieders van stoelliften bieden ook tweedehands stoelliften of de mogelijkheid een stoellift te huren.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!