To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Tweedehands traplift

De voordelen van een tweedehands traplift zijn:

  • Kosten: voordeliger dan nieuwe trapliften garantie
  • Een goed bedrijf geeft u 12 maanden garantie

Nadelen kunnen echter zijn:

  • Minder keuze in soorten en modellen
  • Als u een traplift met bocht heeft kan het moeilijker worden een geschikte lift te vinden. Kijk daarom goed naar welke modellen er aangeboden worden
  • De tweede hands traplift zal altijd in een andere conditie zijn dan nieuwe trapliften

Als u overweegt een tweede hands traplift te kopen kies dan voor een gereputeerde leverancier. Wees voorzichtig als u een traplift van een particulier wilt kopen: zal deze precies op uw trap passen? Wie zal hem installeren? Zit er garantie op? Zijn er reserveonderdelen leverbaar?

We krijgen regelmatig aanvragen van mensen die hun traplift tweedehands willen verkopen. Een traplift verkopen kan moeilijk zijn, vooral als het om een traplift met bocht gaat, op maat gemaakte trapliften. In dat geval zal het onwaarschijnlijk zijn dat u uw traplift tweedehands kunt verkopen. De verkoop van een rechte tweedehands traplift zal eenvoudiger zijn.

Wanneer u uw traplift tweedehands verkoopt moet u overwegen wie hem uitbouwt (u of de koper) en wie hem gaat afleveren of ophalen. Er zijn verschillende opties om uw traplift tweedehands te verkopen. Via lokale advertenties, via het internet of via een bedrijf dat tweedehands trapliften opkoopt en weer verkoopt:

Lokale advertenties - een advertentie in de lokale media - is redelijk goedkoop en kan ideaal zijn als de koper uit de buurt komt.

Via het internet zijn er verschillende sites waar u uw traplift tweedehands kunt verkopen. Met deze sites is uw bereik groter dan bij een lokale advertentie. Er kunnen wel extra kosten aan verbonden zijn, doordat degene die uw traplift koopt ver weg kan wonen.

Traplift leveranciers - er zijn verschillende traplift leveranciers die tweedehands trapliften opkopen. U kunt deze bedrijven altijd benaderen of zij uw traplift willen kopen.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!