To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Rechte Traplift

De aankoop en installatie van een rechte traplift is eenvoudig en snel. Een rechte traplift kan op trappen zonder bochten geïnstalleerd worden. Een rechte traplift is goedkoper dan een traplift met bocht. De meeste trapliften met een bocht moeten namelijk op maat gemaakt worden. Rechte trapliften kunnen ook standaard geleverd worden (tenzij uw rechte niet geheel symetrisch is). Alleen de rail moet bij een rechte trap op lengte gemaakt worden. Een handige aanvulling voor uw traplift is een draaistoel. Deze kunt u bovenaan de trap, op de overloop 90 graden draaien zodat u eenvoudig kunt afstappen.

Ook voor wie een trap met bocht heeft, hebben wij passende oplossingen. Meer weten over de rechte traplift of een traplift met een bocht? Vraag hier meerdere offertes aan!

De aankoop en installatie van een rechte traplift is eenvoudig en snel. Een rechte traplift kan op trappen zonder bochten geïnstalleerd worden. Een rechte traplift is goedkoper dan een traplift met bocht.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!