To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Traplift: verhuizen of niet?

Thuis blijven wonen

Vaak ontvangen wij vragen over de kosten van een traplift in verhouding tot de kosten van een verhuizing. Omdat traplopen te zwaar of onmogelijk is geworden, is verhuizen vaak de enige optie. Als u de kosten van verhuizen op een rij zet, zult u zien dat de aanschaf van een traplift meestal voordeliger is.

De kosten van het installeren van een traplift hangen af van het soort traplift dat u aanschaft. Gaat het om een rechte traplift of een traplift met bocht en heeft u een traplift nodig voor 1 of meerdere verdiepingen? Trapliften met een bocht zijn duurder, omdat deze op maat gemaakt moeten worden. U heeft echter al een rechte traplift vanaf €2.750,-. Een tweedehands traplift is nog voordeliger. Als u dit tegenover de kosten van een verhuizing zet, is thuis blijven wonen voordeliger. Het gaat namelijk niet alleen om transportkosten met een verhuizing, maar ook om kosten als: nieuwe vloerbedekking, verven, vaak een andere keuken, etc..

Los van de kosten van verhuizen, is er ook de emotionele kwestie. Vaak is het emotioneel erg zwaar om uit een vertrouwde omgeving weg te gaan. Waarom verhuizen als u met een kleine aanpassing, de traplift, in uw eigen huis kunt blijven wonen?

Als u tot de aanschaf van een traplift overgaat, kies dan voor een firma met een goede reputatie en ervaring. Vraag daarom hier uw offertes aan!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!