To content, skip menu
Traplift Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0
Gratis offertes aanvragen
Offertes vergelijken
Vind het beste aanbod

Verschillende systemen

Ontdek welke traplift bij u past

Met meerdere offertes kunt u goed vergelijken welke mogelijkheden er zijn. Zo ontdekt u eenvoudig welke traplift het beste bij u past. Een traplift bestaat uit een gemotoriseerde trapliftstoel met een bijpassende rails.

Ook ten aanzien van de rails kunt u diverse keuzes maken:
 
Aan welke zijde van de trap?
De keuze is afhankelijk van de indeling van uw woning, de maatvoering van de trap en uw persoonlijke wensen. Denk er bijvoorbeeld ook aan of anderen de trap gemakkelijk en veilig moeten kunnen blijven gebruiken.
 
Waar parkeert u de stoel?
Aan het begin en eind van de rails stapt u op en af. Dat moet natuurlijk comfortabel en veilig gebeuren. Bij voorkeur staat de stoel na het afstappen niet in de weg. Wist u dat u kunt kiezen voor extra bochten in de rail zodat u de stoel "om de hoek" kunt parkeren?
 
Aanvullende opties voor de rails
Aan het uiteinde van de rails zijn in sommige gevallen ook opklapbare- of uitschuifbare delen mogelijk. Zo voorkomt u struikelgevaar. Vaak heeft u de keuze uit handmatige of elektrische bediening. 
 
Enkele of dubbele rail?
Sommige traplift systemen hebben een dubbele rail. Deze rail heeft minder ruimte nodig en geeft meer stabiliteit. Als uw plafond minder hoog is, is een enkele rail de beste optie.
 
De montage van de rail
De rail wordt standaard op de traptreden gemonteerd. Bij sommige trapliften is het optioneel mogelijk om de rail aan de wand te monteren.
 
We helpen u graag
SnelleOfferte.nl zorgt ervoor dat u scherpe offertes ontvangt van verschillende aanbieders. Zo ontdekt u eenvoudig welke mogelijkheden er zijn.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!