To content, skip menu

Veelgestelde vragen

Kan ik een watercooler overal plaatsen?
Watercoolers met flessen zijn flexibel en bijna overal in de ruimte te plaatsen. U kunt ze ook aan de muur bevestigen. Watercoolers met leidingwater hebben een vaste standplaats, hier is een aansluiting op de waterleiding voor nodig.

We hebben een kleine keuken op kantoor, zijn er ook kleine watercoolers?
Ja er zijn kleine tafelmodel watercoolers, zowel met flessen water als met aansluiting op de waterleiding.

Hoe groot is het risico op bacteriën in het drinkwater?
Bij regelmatige wissel van flessen dient u de reinigingsvoorschriften van de watercooler op te volgen, dan is er geen risico. De doppen van de volle containers zijn verzegeld. Het grootste gevaar voor de groei van bacteriën komt voort uit lange sta tijden (als de watercooler niet gebruikt wordt). Andere gevaren vormen direct zonlicht, een te warme omgeving en het niet opvolgen van de reiniging- en hygiëne voorschriften.

Hoe reinig ik een watercooler?
Er zijn watercoolers met een automatisch reinigingsysteem. Bij handmatige reiniging zijn er speciaal ontworpen hulpmiddelen die het schoonmaken eenvoudiger maken. In ieder geval moet u bij flessenwissel de contact oppervlakken - zoals tapkraan - reinigen om bacterie groei te voorkomen.

Is er onderhoud nodig op een watercooler?
Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw watercooler en verkleint de kans op eventuele storingen.

Hoe hoog is de waterkwaliteit?
Bij een watercooler met aansluiting op de waterleiding is een goede regionale water kwaliteit onontbeerlijk. Flessen water bieden een ruime keuze aan hoogwaardige watersoorten (leidingwater/tafelwater/bronwater etc.), al naar gelang uw smaak en budget.

Komt er alleen plat water uit een watercooler?
Nee, het is ook mogelijk om koolzuur toe te voegen, ook bij kleinere watercoolers.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!