To content, skip menu
Zonnepaneel Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Zonnepaneel NAM schade

Subsidie op zonnepanelen voor woningen met NAM schade
Woont u in de gemeente Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Winsum, Slochteren, Eemsmond, Ten Boer of De Marne en heeft uw woning bevingsschade opgelopen? Dan bestaat de kans dat u in aanmerking komt voor een vergoeding van maximaal €4000 bij de aanschaf van zonnepanelen.

Het Samenwerkingsverband Noord- Nederland (SNN) heeft besloten dat huiseigenaren die in één van de 9 gemeenten woonachtig zijn, een aanvraag kunnen doen voor een tegemoetkoming van €4000 voor energiebesparende investeringen. Deze regeling is in leven geroepen ter compensatie voor de waardevermindering van woningen die boven de €1000 aan NAM schade hebben opgelopen tijdens de aardbevingen in Groningen. Om in aanmerking te komen voor deze vergoeding dienen huiseigenaren wel aan enkele voorwaarden te voldoen:

•    U heeft  na 17 januari 2014 een woning te gekocht in één van de 9 gemeenten
•    U dient een nieuwbouwwoning in één van de 9 gemeenten gekocht te hebben, die op of na 17 januari 2014 is geleverd
•    U dient eigenaar van een woning in één van de 9 gemeenten te zijn, die volgens advies van een NAM inspecteur van bouwkundige versterkende maatregelen moet worden voorzien

Heeft u als woningeigenaar op óf na deze datum zonnepanelen aangeschaft en voldoet u aan de gestelde voorwaarden? Dan kunt u hier met terugwerkende kracht een subsidieaanvraag voor indienen bij het SNN.

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!