To content, skip menu
Zonnepaneel Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Zonnepaneel trends

Zonne-energie trends
Energie wordt steeds belangrijker de komende jaren. Het gebruik van fossiele brandstoffen als energiebron komt steeds meer onder druk te staan, door zowel het slinken van de bronnen als door deze techniek op het milieu heeft. Daarnaast zijn de enrgieprijzen een onstabiele factor. Ook nemen overheidssubsidies wereldwijd af: men zal meer op zichzelf zijn aangewezen.

De toekomst van zonne-energie
De winning van duurzame energie, zoals bijvoorbeeld uit zonne- of windenergie, groeit gestaag en zal naar verwachting alleen maar toenemen. Nu al is de winning van zonne-energie verder ontwikkeld en groter van omvang, dan wind-energie. Men verwacht dat in 2050 zo'n 65% van de energiewinning van zonne-energie zal komen.

Wereldwijde productie van zonnepanelen
De productie van zonnepanelen wordt steeds goedkoper. Ten opzichte van een aantal jaar geleden zijn de prijzen al fors gedaald. Deze prijsdaling heeft vooral te maken met een verschuiving van de productie naar landen als China en India.

Vul het formulier hiernaast in en ontvang binnen een uur 3 offertes en bespaar tijd en geld op uw zonnepaneel systeem!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!