To content, skip menu
Zonnepaneel Header 529X290 75 Lanczos3 No Cc 0

Zonnepaneel systeem vergelijken

Het is altijd goed om meer dan één aanbieding te ontvangen om zonnepaneel leveranciers met elkaar te vergelijken. De aanbieders van zonnepanelen zijn niet altijd makkelijk met elkaar te vergelijken en de prijzen kunnen nog wel eens heel erg verschillen.

Mogelijke vragen waar u in de vergelijking van zonnepaneel systemen rekening mee kunt houden, zijn:

  • Is de prijs van het hele systeem in- of exclusief installatie?
  • Wat is de prijs per watt piek (WP)?
  • Uit welk productieland zijn de zonnepanelen afkomstig?
  • Kies ik voor een regionale leverancier of een landelijk opererende zonnepanelen leverancier?
  • Waar vind ik een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding en een goede service?

Keuze leverancier en installateur bij zonnepanelen kopen

  • Vraag bij de aanschaf van zonnepanelen altijd meerdere offertes aan bij verschillende gerenommeerde leveranciers. Het is tenslotte een behoorlijke aankoop waar u zich goed over wilt laten informeren. Als u uw gegevens invult via dit contactformulier ontvangt u vrijblijvend drie offertes van betrouwbare leveranciers van zonnepanelen. In Nederland is nog geen zonnepanelen keurmerk beschikbaar, maar alle aanbieders aangesloten bij SnelleOfferte.nl hanteren het Duitse TÜV certificaat. Zonnepanelen met dit certificaat voldoen aan de kwaliteitseisen en zijn goed bestand tegen veroudering.
  • Let bij het vergelijken van offertes voor zonnepanelen op de volgende onderdelen die nogal in prijs kunnen verschillen: euro per watt piek (WP), de prijs per eenheid vermogen bij volle zon. Daarnaast vergelijkt u ook de kosten voor de omvormer, de bekabeling, de bevestiging en de installatie. Ook vergelijkt u idealiter de garantie en service voorwaarden goed met elkaar. Deze kunnen per aanbieder verschillen.
  • Koop bij voorkeur het hele zonnepaneel systeem bij één leverancier: verschillende merken onderdelen passen niet altijd bij elkaar.
  • Installatie van de zonnepanelen is vaak inbegrepen bij de prijs. Let hierop wanneer u offertes van zonnepanelen met elkaar vergelijkt.

Om het proces van zonnepanelen vergelijken eenvoudiger te maken, kunt u hier meerdere vrijblijvende offertes opvragen bij verschillende betrouwbare leveranciers. Zo weet u precies wat uw keuzemogelijkheden zijn!

Vul het formulier hiernaast in en ontvang binnen een uur 3 offertes en bespaar tijd en geld op uw zonnepaneel systeem!

Bespaar tijd en geld:

Vergelijk kosteloos offertes van betrouwbare leveranciers

Met erkende keurmerken:

Het SSL Certificaat zorgt ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig via https naar ons verzonden worden.
positive SSL

Uw gegevens zijn veilig!